Problem sa pritiskom 14/15 sprat

  • 15/12 – Dobijena ponuda od GS, ponudu možete videti ovde: Ponuda HS
  • 29/11 – Projekat ugradnje nove pumpe napravljen i plaćen 27.155. Čeka se ponuda stambenog za ugradnju pumpe.
  • 14/05 – prijavljen problem Stambenom. Zaveden pod brojem 08-2754 od 13/05. Čekamo povratnu informaciju, pa razmatramo dalje korake.

Dobijena prijava za slab pritisak na 14. i 15. spratu naše zgrade. Dodajem ga u identifikovane probleme. Dole je komšijina prijava:

Pozdrav. Smatram da veliki problem sa vodom imaju stanari na 14 i 15 spratu, koji nazalost traju od kako je zgrada sagradjena. Nekada se problem sa pritiskom(a neretko i nestankom) pojavljivao samo leti dok poslednjih godina problem postoji tokom cele godine. Voda jednostavno nestane ili se pritisak toliko smanji da je nemoguce koristiti. To je veoma nezgodno za roditelje sa malom decom, a ima ih na ova dva sprata. Kao sto ste mozda i upoznati, pritisak iz vodovodne mreze gura pritisak od podruma do 15og sprata, a za 16 i 17 sprat postoje pumpe koje ih napajaju, pa stanari ta dva sprata nemaju problema sa vodom. Stanari 14 i 15 sprata kako su poslednji do kojih voda stize, cesto i ostaju bez nje. Unazad godinama se pokrece inicijtiva od stanara da se taj problem permanentno resi, ali nismo nailazili na podrsku upravnice Julijani kao ni na podrsku infostana(vodovod i kanalizacija). Nedavno je komsija sa 15 sprata pokrenuo inicijativu o ugradnji dodatne pumpe za navedena dva sprata, koju vas molim da realizujete, ako je potrebno i uz podrsku stanara. 32 godine zivim u ovoj zgradi sa istim problemom, vreme je da se taj problem resi, jer su u pitanju elementarna zivotna pitanja.

Dodaću novo obaveštenje kako budemo krenuli dalje u rešavanje problema.