Liftovi

25/06/20 – Komšija Zoran, Žikica i Stevan su otišli do Stambenog i podneli zahtev za raskid ugovora po stavki liftovi. Zahtev je zaveden pod brojem 08-26292/1-2020. Obavestićemo komšije kada održavanje bude preneto na novu firmu. Do tada, ostavljam ovde slike iz lift kućice u našoj zgradi za vreme održavanja kod Gradskog Stambenog.

16/07/19 – Lift je popravila ekipa Gradskog Stambenog. Ostaje pitanje remonta i modernizacije za male liftove, jer pretpostavljam da ćemo imati još problema sa njima.

Kao što je verovatno i većina stanara primetila, liftovi su užasnom stanju. Veliki lift još uvek nije popravljen. Mislim da je Ivana uspela da sakupi sve potpise i da će Žikica ovih dana otići u Infostan da preda potpise, kako bi mogli da krenu sa popravkom lifta.

Moj predlog je da nakon popravke velikog lifta krenemo i u sređivanje druga dva lifta. Nijedan od njih nije u zavidnom stanju, desni ni ne staje na pojedinim spratovima i verovatno ih čeka ista sudbina kao i veliki lift. Predlažem da sakupimo ponude za kompletno renoviranje od firmi koje su voljne ovo da rade na rate i da onda izaberemo ponuđača koji nam se učini najpametnijim izborom.

Problem sa velikim liftom je identifikovan i u radu, dok su druga dva lidta trenutno samo kao identifikovani problemi.