Čišćenje

Na žalost, higijena naše zgrade nije na zavidnom nivou. Trenutno naša zgrada ima zaključen ugovor za čišćenje u vrednosti od 14.500 dinara mesečno. Smatram da trenutno stanje čistoće u zgradi nije zadovoljavajuće. Iznos koji plaćamo mesečno jeste najovoljniji od svih ponuda koje smo dobili, ali istovremeno mislim da je i vrlo beskorisno plaćati bilo šta za ovaj nivo čišćenja. U podrumu zgrade, kod ulaza u garažu postoji nalepnica sa protesta koji mislim da su završeni pre više od dvadeset godina. Ovo je verovatno dovoljna ilustracija za trenutni nivo usluge

Dole možete pogledati sve ponude koje smo dobili za održavanje higijene u našoj zgradi. Na sledećem sastanku stanara možemo da dogovrimo da li je većina za promenu dobavljača usluge čišćenja i ako je sledeća najjeftinija ponuda više od dva puta skuplja od trenutne.

Ponuda 1
Cena zavisi od broja obilazaka.
RSD250-350

/ mesečno po stanu

Njihov materijal. U cenu uključeno generalno pranje pri preuzimanju zgrade, a nakon toga i na svakih šest meseci. Ako odlučimo za plaćanje iz sredstava stambene zajednice, cena je 33,000 dinara mesečno.

Pogledaj ponudu
Ponuda 2
Cena za specifikaciju iz ponude
RSD265

/ mesečno po stanu

Njihov materijal. U cenu uključeno generalno pranje pri preuzimanju zgrade, a nakon toga i na svakih šest meseci.  Dodatno, jednom godišnje mašinski peru podove i stepenište. Ako odlučimo za plaćanje iz sredstava stambene zajednice, cena je 35,000 dinara mesečno.

Pogledaj ponudu
Ponuda 3
Čišćenje jednom nedeljno
RSD300

/ mesečno po stanu

Njihov materijal. U cenu uključeno generalno pranje pri preuzimanju zgrade, a nakon toga i na svakih šest meseci. Ako odlučimo za plaćanje iz sredstava stambene zajednice, cena je 39,600 dinara mesečno.

Pogledaj ponudu